De week in trailers: 'Mission: Impossible', 'Attack on Titan' en meer

Wat waren de grootste trailers van vorige week?

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Mission: Impossible - Rogue Nation, Legend, Attack on Titan, Paranormal Activity: The Ghost Dimension en Hitman: Agent 47.

Mission: Impossible - Rogue Nation



Waar andere trailer voor Mission: Impossible eindigden met een blik op de grootste stunt van de film, begint deze nieuwe trailer juist daarmee. We zien dus hoe Tom Cruise's Ethan Hunt tijdens zijn missie om het Syndicaat neer te halen, over de vleugel van een vliegtuig rent en uiteindelijk aan de deur van het gigantische ding hangt, terwijl het vliegt.

Een mooie opener voor een verder ook goed ontvangen trailer, blijkens de reacties die jullie erop geven. Zo schrijft JamesBond: "Ik vind het weer een zeer toffe trailer! Ik heb ook het idee dat ze niet teveel laten zien."



Legend



In de gangsterfilm Legend speelt Tom Hardy een dubbelrol. Hij is de gangstertweeling Ronald en Reginald Kray, die in de jaren zestig de leiding hadden over de georganiseerde misdaad van Londen.

Positief zijn jullie zeker: Sallgoodman lijkt zelfs te hopen op een oscarnominatie voor Hardy met de film en ook Krekelsaurus kijkt er erg naar uit.



Attack on Titan



Of Attack on Titan de Nederlandse bioscopen haalt is maar de vraag, maar goed bekeken worden de trailers in elk geval wel. De absurde Japanse monsterfilm laat zien hoe de mensheid zich terug heeft getrokken tot ommuurde steden, in een poging om zichzelf te beschermen tegen de gigantische titanen die over de aarde zwerven. De film wordt in twee delen uitgebracht.

Vooral kijkers van de anime kijken uit naar de film. Toch merken sommigen van jullie op dat de eerste trailer er beter uit zag en dat jullie daardoor het gevoel hebben dat de film weleens minder goed kan zijn dan gehoopt.



Paranormal Activity: The Ghost Dimension



Deze vijfde Paranormal Activity-film moet een einde maken aan de franchise. De makers gaven afgelopen week al aan dat de productie veel van de nog openstaande vragen willen beantwoorden en ook een uitgebreide toelichting van de oorsprong van de demon Toby willen geven.

De ontvangst van de trailer is positief, jullie lijken de verwachting te hebben dat de film in de buurt komt van het origineel. En zoals M0vieFreak opmerkt: "Dit ziet er goed uit. Ze gaan een andere richting op. Zo te zien is dit daadwerkelijk de laatste deel."



Hitman: Agent 47



De Hitman-franchise krijgt een reboot en die komt later dit jaar uit in de bioscopen. Ditmaal zien we hoe de beroemde huurmoordenaar de missie heeft om een megacorporatie uit te schakelen, die het voorzien heeft op zijn DNA (om zo een leger van nog sterkere moordenaars te kunnen maken).

De ontvangst is gemengd. De ene reactie is negatief, maar anderen denken dat de film wel een kans verdient en wellicht een degelijke blockbuster kan worden.



NieuwsFilm

meest populair