Griff Furst gecast in 'The Magnificent Seven'

Acteur voegt zich bij castleden Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard en Vincent D'Onofrio voor deze remake.

Griff Furst is gecast in The Magnificent Seven, aldus The Hollywood Reporter. De acteur is momenteel te zien in Terminator: Genisys.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard en Vincent D'Onofrio gecast waren. The Magnificent Seven is een remake van de klassieke western uit 1960 van van regisseur John Sturges met Yul Brynner, Steve McQueen in de hoofdrollen. Het verhaal hiervan ging over zeven gewapende mannen die naar een klein Mexicaans dorpje trekken om dat te beschermen tegen bandieten die de inwoners terroriseren. Maar als de bandieten terugkomen, worden de mannen aan hun uitgeleverd en de wapens en paarden afhandig gemaakt. Ze besluiten het er echter niet bij te laten zitten en keren terug voor een confrontatie met de bandieten.

De release van de nieuwe versie van The Magnificent Seven staat gepland voor januari 2017. Furst is ook gecast in The Founder van John Lee Hancock over McDonald’s oprichter Ray Krok. Hierin zal hij tegenover Michael Keaton spelen.



NieuwsFilm

meest populair