Algemeen

Mark Wahlberg naast Iko Uwais in 'Mile 22'

Ook weten we waar het verhaal precies om draait en wie regisseren zal.

door Rik Timmer op 04.07.2015 om 17:25 in Algemeen
Regisseur Peter Berg heeft het momenteel goed naar zijn zin met de opnames van het drama Deepwater Horizon. De samenwerking met hoofdrolspeler Mark Wahlberg zal hem ook goed bevallen, want de beste man is in gesprek om één van de hoofdrollen te vervullen in de door Berg geproduceerde actiefilm Mile 22, welke hij wilde maken na het zien van de Raid-titels.

Berg was zo onder de indruk van de Indonesische successen, dat hij Iko Uwais op staande voet een hoofdrol aanbood, welke Uwais uiteraard ook accepteerde. Begin maart berichtte we al dat Ronda Rousey ook zal optreden, hoewel zij niet de partner van Uwais wordt. Die rol zou dus naar Wahlberg gaan.

Het scenario van Graham Roland gaat over een CIA agent (Wahlberg) die in Indonesië de taak moet vervullen om een informant te beschermen en in veiligheid te brengen. Door middel van een konvooi zal de informant vanaf het hart van de stad naar een vliegveld getransporteerd worden, een reis van zo'n 35 kilometer (22 miles). Wahlberg en Uwais zullen het tegen plaatselijke criminele krijsheren en corrupte agenten opnemen.

Over de rol van Rousey is nog niets bekend. De regisseur van The Kingdom heeft echter aangegeven niet enkel als producent te willen fungeren voor Mile 22. Volgens Empire zal Berg plaats nemen in de regiestoel en na het afronden van Deepwater Horizon hieraan beginnen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lekkergenieten

Avatar

Mojave,Daddy's Home,Deepwater Horizon en nu nog Mile 22 erbij.En dan waarschijnlijk in 2016 de opnames van transformers 5 er nog eens bij.Hij gaat er nogal tegenaan!

jaime91

Avatar

Ik vind Peter Berg een onwijs goede regisseur als het op actiefilms aankomt. De manier waarop hij actie regisseert weet me altijd op het puntje van mijn stoel te krijgen. Tel daar nu ook nog eens Iko Uwais en Rhonda Rousey bij op, en mijn interesse is absoluut gewekt. Ben heel benieuwd naar deze film.

M0vieFreak

Avatar

lekkergenieten "Mojave,Daddy's Home,Deepwater Horizon en nu nog Mile 22 erbij.En dan waarschijnlijk in 2016 de opnames van transformers 5 er nog eens bij.Hij gaat er nogal tegenaan!"


Hij heeft de laatste jaren veel films gemaakt en dat gaat ook zo door de komende jaren als ik zo kijk aan hoeveel films hij betrokken raakt.

On-topic: Dit kan een goede film worden. Zou mooi zijn als Beter Berg de film gaat maken. Ben dan ook benieuwd of Mark Wahlberg een aantal vecht-technieken van Iko Uwais gaat overnemen. Smiley face

Thiver

Avatar

jaime91 "Ik vind Peter Berg een onwijs goede regisseur als het op actiefilms aankomt. De manier waarop hij actie regisseert weet me altijd op het puntje van mijn stoel te krijgen."

Zelfs met Battleship? :}

Angelater

Avatar

Thiver "Zelfs met Battleship? :}"

Een slechte film weliswaar, maar de actiescènes konden mij wel bekoren in ieder geval. Helaas dat er zoveel gebruik gemaakt werd van de computer, maar dat ging waarschijnlijk niet anders :E

jaime91

Avatar

Thiver "Zelfs met Battleship? :}"
Die heb ik niet gezien. Ik dacht aan The Kingdom en Lone Survivor.

nieuwslaatste nieuws

meest populair