Mark Wahlberg naast Iko Uwais in 'Mile 22'

Ook weten we waar het verhaal precies om draait en wie regisseren zal.

Regisseur Peter Berg heeft het momenteel goed naar zijn zin met de opnames van het drama Deepwater Horizon. De samenwerking met hoofdrolspeler Mark Wahlberg zal hem ook goed bevallen, want de beste man is in gesprek om één van de hoofdrollen te vervullen in de door Berg geproduceerde actiefilm Mile 22, welke hij wilde maken na het zien van de Raid-titels.

Berg was zo onder de indruk van de Indonesische successen, dat hij Iko Uwais op staande voet een hoofdrol aanbood, welke Uwais uiteraard ook accepteerde. Begin maart berichtte we al dat Ronda Rousey ook zal optreden, hoewel zij niet de partner van Uwais wordt. Die rol zou dus naar Wahlberg gaan.

Het scenario van Graham Roland gaat over een CIA agent (Wahlberg) die in Indonesië de taak moet vervullen om een informant te beschermen en in veiligheid te brengen. Door middel van een konvooi zal de informant vanaf het hart van de stad naar een vliegveld getransporteerd worden, een reis van zo'n 35 kilometer (22 miles). Wahlberg en Uwais zullen het tegen plaatselijke criminele krijsheren en corrupte agenten opnemen.

Over de rol van Rousey is nog niets bekend. De regisseur van The Kingdom heeft echter aangegeven niet enkel als producent te willen fungeren voor Mile 22. Volgens Empire zal Berg plaats nemen in de regiestoel en na het afronden van Deepwater Horizon hieraan beginnen.



NieuwsFilm

meest populair