SDCC: Geen nieuwe Star Wars trailer tijdens Comic-Con

Maar wel een aankondiging van Indiana Jones 5?

Tijdens de Comic-Con is Lucasfilm dit jaar prominent aanwezig met Star Wars: The Force Awakens. Fans die erop hopen dat tijdens het evenement een nieuwe trailer vrijgegeven wordt, zullen van een koude kermis thuiskomen. EW meldt dat er geen nieuwe beelden worden vrijgegeven. De volgende trailer zou pas in de herfst verschijnen.

Verder zou regisseur J.J. Abrams bovenal beelden van achter de schermen laten zien. Daarnaast spreken Abrams, scenarist Lawrence Kasdan, Lucasfilm voorzitter Kathleen Kennedy en enkele onbenoemde castleden over de nieuwe film. Wie die castleden zijn, is nog niet bekend, maar naar verluidt zijn het acteurs die nog niet publiekelijk over hun rollen gesproken hebben.

Ook zou Disney oorspronkelijk zowel de oude als de nieuwe generatie castleden op het podium in Hall H willen plaatsen, maar of dat doorgaat is nog niet zeker. De kans is echter groot dat een reeks fanfavorieten van de oorspronkelijke trilogie ten tonele zal verschijnen.

Overigens is het ook belangrijk om in het achterhoofd te houden dat het een Lucasfilm panel betreft. De kans is aanwezig dat er ook mensen aanwezig zijn voor Star Wars Rogue One en de volgende Anthology-film. Nog een wilder gerucht is de aankondiging van Indiana Jones 5, maar de kans daarop achten we niet groot.

Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair