'Ben Affleck gaf vreemdgaan toe'

Het koppel bleef samen omwille van de kinderen.

Ben Affleck (Good Will Hunting, Argo) heeft naar verluidt meerdere malen zijn vrouw Jennifer Garner (Juno, Dallas Buyers Club) om vergiffenis gevraagd, nadat hij had opgebiecht vreemd te zijn gegaan. Dat meldde een vriendin van Garner woensdag aan Us Weekly.

Eerder meldden ingewijden dat Garner genoeg had van het gedrag van haar partner. Vooral zijn drink- en gokgedrag zouden haar te veel zijn geworden. Volgens de vriendin blijkt er echter meer aan de hand te zijn. "Ben heeft toegegeven dat hij vreemd is gegaan,” aldus de anonieme bron. "Ze heeft hem uiteindelijk vergeven. Jennifer heeft meerdere malen overwogen hem te verlaten, maar alsnog zijn ze tot vorige week bij elkaar gebleven. Jennifer dacht vooral aan de kinderen."

Een andere bron dichtbij Affleck meldt echter het tegenovergestelde. "Ben is hoe dan ook niet vreemdgegaan,” aldus een kennis van de acteur. "Dit is voor hem gewoon een hele moeilijke periode. Gelukkig heeft hij zijn moeder en zijn beste vrienden nog."

Het sterrenkoppel gaf aan als vrienden uit elkaar te gaan en benadrukte dat ze samen voor hun kinderen blijven zorgen. De scheiding volgde op langdurige geruchten rond de breuk tussen de twee. Affleck en Garner waren tien jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphine (6) en Samuel (3).

NieuwsFilm

meest populair