Tweede trailer 'Fantastic Four' draait om teamwork

Hoewel nog steeds goed verborgen, zien we nieuwe blikken op Dr. Doom.

Bezoekers van de afgelopen Comic-Con werden getrakteerd op vele nieuwe trailers. Ook kreeg men een nieuwe trailer van Fantastic Four voorgeschoteld, welke 20th Century Fox besloten heeft vrij te geven. Evenals de tv-spots die de laatste tijd het licht zien bevat deze tweede officiële trailer vele beelden die we nog niet eerder hebben gezien.

In de reboot van de Fantastic Four-saga valt er niet met Reed Richards intelligentie te spotten. Al op jonge leeftijd sleutelt hij graag aan buitengewone apparaten. Eenmaal ouder geworden heeft Richards in samenwerking met de overheid een teleportatie-toestel tot stand gebracht, waarin hij met Victor Domashev, Ben Grimm en Sue en Johnny Storm stapt.

Ze belanden in een gevaarlijke alternatieve dimensie, welke hen lichamelijk veranderd. Niet iedereen is echter hetzelfde gebleven. Bewapend met nieuwe krachten trachten Mr. Fantastic (Miles Teller), The Thing (Jamie Bell), The Invisible Woman (Kate Mara) en The Human Torch (Michael B. Jordan) een oude vriend te stoppen, die zijn eigen plannen met Aarde heeft.



De regie is in handen van Josh Trank en Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past) schreef het script. De nieuwe versie van de vier welbekende superhelden zal begin augustus in onze bioscoopzalen draaien.

NieuwsFilm

meest populair