'Vacation'-regisseurs pennen scenario Marvel's 'Spider-Man'

Voorheen werkten ze aan titels als 'Horrible Bosses' en 'The Incredible Burt Wonderstone.'

Hoewel ze kans maakten om de volgende live-action film van Spider-Man te regisseren, moeten John Francis Daley (tv-serie Bones) en Jonathan M. Goldstein genoegen nemen met 't schrijven van het scenario. Volgens diverse bronnen hebben zij een tijdje terug hun idee aan Marvel mogen voorschotelen en kennelijk zien de hoge piefen er wel brood in.

Marvel zou tevens met de visie van het duo gegaan zijn, omdat Vacation (welke zij schreven en regisseerden) op het moment positieve berichten vergaart. Warner Bros. heeft de verschijningsdatum van de komedie dan ook ingekort, van oktober naar juli.

De regieklus van Spider-Man is naar Jon Watts gegaan, die met zijn Cop Car ook lovende kritieken heeft ontvangen op diverse festivals. John Francis Daley en Jonathan M. Goldstein werkten in het verleden als schrijvers aan projecten zoals Horrible Bosses, The Incredible Burt Wonderstone en Cloudy with a Chance of Meatballs 2. De twee zijn momenteel nog in gesprek, maar alle pijlen wijzen uit dat zij de taak krijgen.

De Spider-Man film van Marvel moet in juli 2017 het daglicht zien. Men verwacht evenwel dat we Peter Parker (gespeeld door Tom Holland) en zijn tante May (Marisa Tomei) volgend jaar in Captain America: Civil War voor 't eerst zullen zien.



NieuwsFilm

meest populair