Titel 'Pacific Rim 2' bekend?

Guillermo del Toro start de opnames nog dit jaar.

Komende periode krijgt Guillermo del Toro het druk met de promotie voor zijn nieuwste film, Crimson Peak. Volgens Global News starten niet lang na de release van de horrorfilm de opnames voor het vervolg op Pacific Rim uit 2013. Ook is er mogelijke (onder)titel bekend.

Volgens Global News beginnen de opnames voor Pacific Rim 2 in november dit jaar in Toronto. Dit zouden leden van de crew hebben aangegeven, die in die stad hebben gewerkt aan de film X-Men: Apocalypse en betrokken waren bij Crimson Peak en de eerste Pacific Rim.

De voorlopige (werk)titel is volgens Global News Maelstrom. Dit kan dus een tijdelijke titel zijn, maar het zou ook kunnen dat het tweede deel Pacific Rim: Maelstrom heet.

Er is nog weinig bekend over de tweede Pacific Rim, geschreven door Del Toro, Travis Beacham en Zak Penn. Naar verwachting keren namen als Charlie Hunnam, Charlie Day, Burn Gorman en Rinko Kikuchi terug en het verhaal zou zich enkele jaren na de overwinning in het eerste deel afspelen. Vanaf 4 augustus 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair