Er wordt werk gemaakt van een 'X-Men' en 'Fantastic Four' crossover

Bryan Singer stelt dat er goed gekeken wordt naar de mogelijkheden.

Ondanks dat eerder verteld werd dat een crossover tussen de X-Men en Fantastic Four niet mogelijk zou zijn, onthulde Bryan Singer vandaag dat er toch een crossover kan komen. Er wordt op dit moment gekeken naar de mogelijkheden van een dergelijke ensemble film.

”Er wordt met die ideeën gespeeld,” aldus Singer. ”Het zou goed mogelijk zijn, want het zijn allebei ensemble films en er zit een natuurlijk mechanisme achter waarmee het gedaan kan worden. Het gaat om tijd. Dat is alles wat ik ga zeggen.”

De mogelijke crossover hangt vooral af van de ontvangst van zijn film en die van Josh Trank. De film van Trank is een complete reboot van de franchise en die van Singer is een zogenaamde soft reboot, waarbij er jongere versies van het team geïntroduceerd worden. ”We moeten zien hoe de films ontvangen worden. Zeggen dat je het gaat doen is fout, want je moet zien hoe een film zich ontwikkelt, voordat je die keuze kan maken.”

Toch is een crossover een geode mogelijkheid, aangezien Simon Kinberg beide films mede schreef en produceerde. De samenwerking tussen hem, Singer, producent Lauren Schuler-Donner en 20th Century Fox is verder erg goed, dus als Fantastic Four goed ontvangen wordt, zouden we zomaar eens over een paar jaar in de bioscoop naar een crossover kunnen kijken.

Wat vinden jullie?



NieuwsFilm

meest populair