Chloe Moretz gaat Seth Rogen en Rose Byrne irriteren in 'Bad Neighbours 2'

En Zac Efron keert terug om zijn oud-buren een handje te helpen.

Neighbors (bij ons uitgebracht onder de titel Bad Neighbours) was voor Universal Pictures een welkom succes. Met een gering budget van 18 miljoen dollar bracht de komedie in totaal zo'n 270 miljoen dollar op. Die prestatie vertelde de studio genoeg - zij kondigde begin dit jaar aan dat er een vervolg in de maak is, genaamd Neighbors 2: Sorority Rising. Bovendien zullen er velen van het origineel terugkeren: acteurs Seth Rogen, Rose Byrne en Zac Efron, regisseur Nicholas Stoller en scenaristen Andrew J. Cohen en Brendan O'Brien. Nu is de eerste en nieuwste casting bekendgemaakt.

Volgens JoBlo heeft Chloe Moretz (Kick-Ass, Carrie) zich bij de sequel gevoegd, waarvan we ook al weten waar die om zal draaien. Het eerste deel gaat over een getrouwd stel met een baby (Rogen en Byrne) dat nieuwe buren krijgt, een feestvierende studentenvereniging waarvan Efron en Dave Franco de leiders zijn. Dit zorgt uiteraard voor wat gekibbel tussen de twee partijen. Aan het slot legt iedereen het bij, maar het geluk van het stel stopt daar niet. Ze krijgen nieuwe buren, wederom een studentenvereniging, maar deze keer bewoont door jonge dames. Disharmonie volgt weliswaar, hoewel het getrouwde stel gesteund zal worden door hun oud-vijand, Efron.

We hoeven er niet van op te kijken als Moretz één van de sorority sisters speelt. Momenteel staat de uitkomstdatum van Bad Neighbours 2 in de VS op 13 mei 2016.

NieuwsFilm

meest populair