Algemeen

Chloe Moretz gaat Seth Rogen en Rose Byrne irriteren in 'Bad Neighbours 2'

En Zac Efron keert terug om zijn oud-buren een handje te helpen.

door Rik Timmer op 26.07.2015 om 18:09 in Algemeen
Neighbors (bij ons uitgebracht onder de titel Bad Neighbours) was voor Universal Pictures een welkom succes. Met een gering budget van 18 miljoen dollar bracht de komedie in totaal zo'n 270 miljoen dollar op. Die prestatie vertelde de studio genoeg - zij kondigde begin dit jaar aan dat er een vervolg in de maak is, genaamd Neighbors 2: Sorority Rising. Bovendien zullen er velen van het origineel terugkeren: acteurs Seth Rogen, Rose Byrne en Zac Efron, regisseur Nicholas Stoller en scenaristen Andrew J. Cohen en Brendan O'Brien. Nu is de eerste en nieuwste casting bekendgemaakt.

Volgens JoBlo heeft Chloe Moretz (Kick-Ass, Carrie) zich bij de sequel gevoegd, waarvan we ook al weten waar die om zal draaien. Het eerste deel gaat over een getrouwd stel met een baby (Rogen en Byrne) dat nieuwe buren krijgt, een feestvierende studentenvereniging waarvan Efron en Dave Franco de leiders zijn. Dit zorgt uiteraard voor wat gekibbel tussen de twee partijen. Aan het slot legt iedereen het bij, maar het geluk van het stel stopt daar niet. Ze krijgen nieuwe buren, wederom een studentenvereniging, maar deze keer bewoont door jonge dames. Disharmonie volgt weliswaar, hoewel het getrouwde stel gesteund zal worden door hun oud-vijand, Efron.

We hoeven er niet van op te kijken als Moretz één van de sorority sisters speelt. Momenteel staat de uitkomstdatum van Bad Neighbours 2 in de VS op 13 mei 2016.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik zal deze thuis wel een keer kijken, omdat ik fan ben van Moretz, ze is een fantastish actrice, maar ik hoop dan ook dat deze sequel beter wordt den de eerste, want die vond ik tegenvallen.
Er zaten leuke stukjes in, maar de humor was in het algemeen niet echt grappig imo, ik heb eigenlijk nooit echt moeten lachen.

YOLO

Avatar

Ik vond ook het 1e deel weinig aan. En wat ik denk over Moretz heb ik wel vaker gezegd. Zij lijkt mij wel een goede aanvulling op de cast. Helaas klinkt het wel weer als een herhaling. Nieuwe buren = een feestvierende studentenvereniging. Of het nou vult met heren of dames maakt geen bal uit.

Olrik

Avatar

Ik vind de eerste film erg irritant en ik kon er niet bepaald om lachen. Niet echt mijn humor en ik moest mij er elke keer weer van overtuigen om hem niet uit te zetten. Wat betreft Moretz, erg getalenteerde actrice en ze kan beter dan dit soort films.

Steve-O

Avatar

Eerste film was niet zo goed. Moretz is een tenenkrommende slechte actrice, hoe zij aan werk blijft komen is mij een raadsel. Al vind ik de rol in Dark Places wel een die bij haar past dus misschien gaat ze me dan eindelijk overtuigen..

nieuwslaatste nieuws

meest populair