Regisseur voor nieuwe 'Baywatch'-film gevonden?

Het project moet op '21-' en '22 Jump Street' lijken.

In de jaren 90' zeer populair, nu niet meer zo: de strandwachten-serie Baywatch moet weer op positieve wijze terugkeren. Dat vindt Paramount Pictures. Daarom zijn zij al sinds 2004 bezig om een film naar het witte doek te brengen, eentje die zowel de originele serie als de films van tegenwoordig moet eren. Een lastige taak, al zeggen we het zelf, maar Paramount is vastbesloten er werk van te maken. Eind vorig jaar gaven ze ten slotte al aan een grote ster te hebben aangenomen voor één van de hoofdrollen: Dwayne Johnson.

Er waren ook al regisseurs aan het project verbonden (Sean Anders en John Morris) maar dat feestje ging helaas niet door. Nu is er via The Hollywood Reporter uitgekomen dat Seth Gordon (Horrible Bosses, Identiy Thief) in gesprek is om de film te regisseren, welke tevens naar de Jump Street-delen moet gaan ogen. De actiekomedies met Channing Tatum en Jonah Hill waren aanzienlijke successen, waar zowel de critici als het publiek positief over sprak.

Damian Shannon en Mark Swift hebben tot op heden het meest recente scenario geschreven, welk blijkbaar nog imperfect leest. Het synopsis van de nieuwste Baywatch-film luidt voorlopig als volgt: Een serieuze strandwacht (Johnson), die alles volgens het boekje doet, wordt geforceerd om met een jongere heethoofd te werken die de regels aan zijn laars lapt. Ze moeten in actie komen wanneer een olieramp op het punt staat veel schade aan het milieu te richten, met in het bijzonder hun geliefde strand.

Voorlopig is men nog stilletjes wat betreft een verschijningsdatum.



NieuwsFilm

meest populair