Guy Ritchie getrouwd met Jacqui Ainsley

Jamie Oliver was verantwoordelijk voor de catering.

Guy Ritchie (Snatch., Sherlock Holmes) en Jacqui Ainsley zijn getrouwd. De twee gaven elkaar donderdag het jawoord. Dat meldde Hello! Magazine.

De Britse filmmaker (46) en het 33-jarige model trouwden donderdag in de tuin bij hun huis in Wiltshire. Volgens het blad waren er heel wat bekende mensen bij het huwelijk aanwezig. Zo zouden oud-voetballer David Beckham en journaliste Jemima Khan aanwezig zijn geweest, evenals model Laura Bailey en haar man.

Hello! Magazine schrijft ook dat Jamie Oliver verantwoordelijk was voor het diner van het bruidspaar en hun gasten. Ritchie, die hiervoor getrouwd was met Madonna, en Ainsley waren sinds 2012 verloofd. De twee hebben samen drie kinderen.

Het kersverse echtpaar kreeg een bijzonder huwelijkscadeau van Josh Berger, president van Warner Bros UK, namelijk een schilderij ter waarde van 12.000 dollar. Het gaat om een handgeschilderde poster van een nieuwe film van Ritchie, The Man from U.N.C.L.E.. Kunstenaar Stephen Cawston heeft het stuk samen met zijn assistente gemaakt, meldde NY Post. Op de website van de krant staat een afbeelding van het kunstwerk.

NieuwsFilm

meest populair