Sylvester Stallone verkoopt zijn 'Rocky' en 'Rambo' memorabilia

Acteur verkoopt de items om geld op te halen voor militaire goede doelen.

Sylvester Stallone gaat een hoop van de memorabilia van Rocky en Rambo verkopen om geld op te halen voor het goede doel. Een groot deel van de opbrengst van de veiling die in oktober zal worden gehouden gaat naar militaire goede doelen.

Onder meer de legerjas van Rambo en de jas, boxers en bokshandschoenen van Rocky zullen in de verkoop gaan. Ook kan er geboden worden op de Harley- Davidson van Rocky. Deze zullen waarschijnlijk het meeste geld gaan opleveren. Maar ook fans met een beperkter budget kunnen terecht, aangezien Stallone heeft toegezegd daarnaast honderden andere voorwerpen die in de films te zien waren te doneren.

"Ik zag de John Wayne- veiling en dacht hoeveel effectiever deze zou zijn geweest als John Wayne nog leefde om te kunnen uitleggen wat sommige van deze geveilde stukken voor hem betekenden," zei Stallone. "Ik ben niet meer zo jong, maar nog bewust genoeg om te appreciëren dat mensen er waarde aan zullen hechten om [deze stukken] te bezitten."

Stallone gaf aan misschien wat van de spullen van deze iconische personages te verkopen, maar geen afscheid te nemen van Rocky en Rambo als filmrollen. Aanstaande herfst is hij te zien in Creed, waarin hij opnieuw Rocky Balboa zal spelen. Ook werkt hij aan een nieuwe Rambo- film.

De veiling zal worden gehouden door Heritage Auctions op 14 en 15 oktober.



NieuwsFilm

meest populair