Courteney Cox zakt door op bruiloft Jennifer Aniston

De huwelijksreis gaat naar Bora Bora.

Courteney Cox (Scream, Ace Ventura: Pet Detective) vertrok als laatste op de bruiloft van Jennifer Aniston (Bruce Almighty, Horrible Bosses) en Justin Theroux woensdagavond. De oud-collega van Aniston feestte tot 3.00 uur 's nachts door. Dat schrijft People.

"De muziek stond om 2.00 uur nog behoorlijk luid,” vertelt een ooggetuige. Ook Ellen DeGeneres en Jimmy Kimmel, die het vrijgezellenfeest voor Theroux had georganiseerd, bleven tot in de late uurtjes. Courteney wist als goede vriendin van Aniston van de bruiloftsplannen, maar veel andere gasten dachten dat ze naar een verjaardagsfeest voor Theroux gingen. Zij arriveerden rond 16.30 uur bij het koppel thuis, waarna de ceremonie binnenshuis plaatsvond.

Het feest was daarna buiten in de tuin, waar Aniston zich bij gasten als Lisa Kudrow (Analyze This, Easy A) en Emily Blunt (The Adjustment Bureau, Looper) voegde. Kort voor middernacht werden de gasten getrakteerd op een optreden van Sia. Donderdagochtend werden Aniston en Theroux gespot terwijl ze met een privévliegtuig op huwelijksreis vertrokken. Volgens People vieren de twee hun huwelijksreis in Bora Bora.

Theroux en Aniston zijn al jaren verloofd, ze maakten in augustus 2012 bekend trouwplannen te hebben. De 46-jarige actrice zou er alles aan gedaan hebben om het partijtje geheim te houden. Zo werd een speciale opslagruimte gebouwd voor alle meubels, moest al het personeel de mobiele telefoon inleveren en mocht dagenlang niet bij Anistons optrekje worden geparkeerd.

NieuwsFilm

meest populair