Algemeen

Phil Lord en Chris Miller zullen '23 Jump Street' niet regisseren

Het duo heeft het veel te druk met andere bekende titels.

door Rik Timmer op 11.08.2015 om 08:00 in Algemeen
De makers van 21 Jump Street en diens vervolg dachten waarschijnlijk niet dat het buitengewone succes van de komedies zowel voor- als nadelig uit kon pakken. De heren Phil Lord en Chris Miller hebben eveneens een klapper gecreëerd met The Lego Movie, welke het begin van een nieuwe animatiefranchise lijkt te worden. Daaropvolgend waren de projecten voor het uitkiezen.

Het tweetal zal o.a. de geanimeerde Spider-Man voor Sony schrijven en regisseren, en hetzelfde geldt voor de Star Wars-film die over een jongere Han Solo gaat. Daarnaast is er een grote mogelijkheid dat ze het scenario van Warner Brothers' The Flash gaan pennen. Dit heeft er nu naartoe geleid dat de mannen de regieklussen van 23 Jump Street en het vervolg op de Lego Movie moeten afwijzen, hoewel ze bezig zijn met het scenario van de laatstgenoemde.

Chris Miller onthulde aan Slashfilm dat scenarist Rodney Rothman een eerste script van 23 Jump Street heeft ingeleverd en dat Lord en Miller zijn werk zullen nakijken. Daarnaast treden ze enkel als producenten op. Miller gaf aan dat ze vooralsnog tevreden waren met de plannen van het tweede vervolg, welke de merkwaardige nep delen aan het eind van 22 Jump Street zal omarmen.

Overigens lijkt het er op dat de verzinsels van een vrouwelijke variant en de Men in Black crossover nog steeds op de planning staan. Of de afsluiter van de trilogie daar gehoor aan zal geven, gaf Miller niet weg.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair