Christopher McQuarrie over vervolg 'Edge of Tomorrow'

Oordeel nog niet te snel over de plannen, want er zijn goede ideeën.

Vorige week was er plotseling het bericht dat er plannen zijn voor een vervolg op Edge of Tomorrow. Het bericht kwam van Tom Cruise zelf, en nu is er een aanvulling van regisseur Christopher McQuarrie. Hij schreef het scenario voor Edge en regisseerde het succesvolle Mission: Impossible – Rogue Nation. In een interview met Uproxx vertelde McQuarrie plannen te hebben voor een vervolg.

”Uiteindelijk hangt het allemaal af van of Warner Bros. en Doug Liman en Emily Blunt ja zeggen,” begon McQuarrie. ”Het idee is er. Op zijn slechtst, is het de kern van een idee. Dat is, aan de ene kant geweldig, maar aan de andere kant weet ik voor wat voor nachtmerrie dat kan zorgen. Ik weet dat ik me in de leegte bevind als ik het uit probeer te werken. Maar toen het in de pers kwam, nadat Tom het genoemd had, waren er meteen mensen op social media die zeiden ‘Deo het niet, het zou nooit een vervolg moeten krijgen’, etc etc. En ik kan daar erg om lachen, omdat ik echt denk, ‘Jullie weten niet eens waar we het over hebben! Jullie hebben geen idee!’”

En: ”Kijk, het zit zo. Dit was een van de beste creatieve teams waarmee ik ooit gewerkt heb, want het zijn allemaal min fo meer rivalen; Emily is daar een facet van; Doug Liman is een compleet andere kracht en Tom Cruise nog een andere. En ik sta daar in het midden, proberend om die drie erg sterke, erg intelligente mensen, nader tot elkaar te brengen.”



NieuwsFilm

meest populair