Algemeen

Christopher McQuarrie over vervolg 'Edge of Tomorrow'

Oordeel nog niet te snel over de plannen, want er zijn goede ideeën.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 11.08.2015 om 18:11 in Algemeen
Vorige week was er plotseling het bericht dat er plannen zijn voor een vervolg op Edge of Tomorrow. Het bericht kwam van Tom Cruise zelf, en nu is er een aanvulling van regisseur Christopher McQuarrie. Hij schreef het scenario voor Edge en regisseerde het succesvolle Mission: Impossible – Rogue Nation. In een interview met Uproxx vertelde McQuarrie plannen te hebben voor een vervolg.

”Uiteindelijk hangt het allemaal af van of Warner Bros. en Doug Liman en Emily Blunt ja zeggen,” begon McQuarrie. ”Het idee is er. Op zijn slechtst, is het de kern van een idee. Dat is, aan de ene kant geweldig, maar aan de andere kant weet ik voor wat voor nachtmerrie dat kan zorgen. Ik weet dat ik me in de leegte bevind als ik het uit probeer te werken. Maar toen het in de pers kwam, nadat Tom het genoemd had, waren er meteen mensen op social media die zeiden ‘Deo het niet, het zou nooit een vervolg moeten krijgen’, etc etc. En ik kan daar erg om lachen, omdat ik echt denk, ‘Jullie weten niet eens waar we het over hebben! Jullie hebben geen idee!’”

En: ”Kijk, het zit zo. Dit was een van de beste creatieve teams waarmee ik ooit gewerkt heb, want het zijn allemaal min fo meer rivalen; Emily is daar een facet van; Doug Liman is een compleet andere kracht en Tom Cruise nog een andere. En ik sta daar in het midden, proberend om die drie erg sterke, erg intelligente mensen, nader tot elkaar te brengen.”

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Of het nu een waanzinnig idee is of niet, die film heeft zoiezo geen vervolg nodig. Moest het er komen zal ik hem waarschijnlijk wel zien uit nieuwsgierigheid maar als ze het origineel eer willen aandoen dan moeten ze het gewoon bij het origineel laten.

benjamin

Avatar

Dan hoop ik dat ze toch wel héél goede plannen hebben, want dit voelt sterk als een film die geen vervolg nodig hebt.

11qqaazz

Avatar

Ja op de oorspronkelijke Al jou Need is Kill, kon wel een vervolg gemaakt worden want dat had een open einde. Maar Edge of Tomorrow was afgerond... ik ben beniewd hoe ze dat gaan oplossen.

Ed Crane

Avatar

Top, kom maar op, zo lang Blunt er ook maar weer in zit T+)

Chrischzz

Avatar

Ed Crane "Top, kom maar op, zo lang Blunt er ook maar weer in zit T+)"


Van mij mag het ook hoor.. Edge was een leuke film..
Als ze een vervolg, met Cruise en Blunt en Doug maken dan is dat helemaal ok.

Tuurlijk had Edge een mooi afgesloten einde, maar daarom hoeft het allemaal nog niet klaar te zijn hè? Of de aliens komen toch nog terug.. of... de mensheid doet een wederbezoek.. Er zijn tal van mogelijkheden..


Kom maar op..

nieuwslaatste nieuws