Tom Hardy maakt werk van stripboekverfilming '100 Bullets'

Hij zal produceren en ook mogelijk de hoofdrol op zich nemen.

Hoewel hij uiteindelijk niet in Suicide Squad van Warner Bros. kon spelen, heeft Tom Hardy zijn zinnen gezet op een andere verfilming van een stripboek. Het gaat om 100 Bullets, dat meldt The Hollywood Reporter. De reeks, welk toevallig uit honderd publicaties bestaat van 1999 t/m 2009, is bedacht door Brian Azzarello en tekenaar Eduardo Risso. 100 Bullets werd door Vertigo uitgegeven, een onderdeel van DC Comics.

Het verhaal draait om de mysterieuze agent Graves. Hij zoekt mensen op die het slachtoffer zijn geworden van een ernstige daad en biedt ze kans op wraak aan. De gedupeerden krijgen van Graves een koffer met daarin een vuurwapen, honderd ontraceerbare kogels en uiteraard de documenten die aantonen wie hen in het verleden pijn heeft gedaan.

New Line Cinema zit achter het project en zij hebben scenarist Chris Borrelli (The Marine 2, The Vatican Tapes) de taak gegeven om de adaptatie te pennen. De Mad Max: Fury Road-acteur zal via zijn onderneming Hardy Son & Baker produceren, maar daar blijft het niet bij. Er is ook een grote mogelijkheid dat Hardy de hoofdrol (waarschijnlijk die van Graves) zal invullen. Dit is op het moment echter nog niet bevestigd.



NieuwsFilm

meest populair