'Star Wars: Episode VIII' zoekt tweede heldin

En Grand Moff Tarkin terug in 'Star Wars Anthology: Rogue One' + de Hasbro-speelgoedcatalogus voor 'The Force Awakens".

Gelijk na de bekendmaking van de cast voor Star Wars: Episode VII - The Force Awakens was er commentaar dat er naast de terugkerende Princess Leia (Carrie Fisher) slechts één ander vrouwelijk personage was ingedeeld. Dit is uiteraard Rey, gespeeld door Daisy Ridley. Volgens Geek Nation wordt er voor Star Wars: Episode VIII gezocht naar een andere vrouwelijke hoofdrolspeler.

Het nieuwe vrouwelijke personage van LucasFilm en regisseur Rian Johnson zou volgens de website nog niet in Episode VII geïntroduceerd worden, maar zou één van de belangrijke helden worden en zou mogelijk een band hebben met één van de andere personages.

Overigens werden voor The Force Awakens later nog twee vrouwen aangetrokken. Lupita Nyong'o speelt het wezen Maz Kanata en Gwendoline Christie zit in Captain Phasma glimmende pantser.

En dan nog een vreemder gerucht. Volgens het toch iets minder betrouwbare Daily Mail zijn er plannen om het personage Grand Moff Tarkin terug te laten keren in Star Wars Anthology: Rogue One, de eerste losstaande Star Wars-film. Dit personage werd gespeeld door de in 1994 overleden Peter Cushing en volgens de tabloid zou hij via digitale effecten weer tot leven worden gewekt. Neem deze voorlopig met een korreltje zout...

Gareth Edwards Rogue One - sowieso met een belangrijke vrouwelijke held - draait vanaf 1 december 2016 in de bioscoop. Ongeveer een half jaar later is Episode VIII te bekijken.

Check hieronder overigens de Hasbro-speelgoedcatalogus voor The Force Awakens, vermoedelijk met de nodige onthullende beelden:

Hasbro Force Friday Catalog


NieuwsFilm

meest populair