Jared Leto neemt afscheid van The Joker

En Margot Robbie, die bijna te zien was in 'Fantastic Four', over het werken met Leto.

In aanloop op en tijdens de opnames van de DC Comics-film Suicide Squad was Jared Leto zeer actief op de social media. Hij onthulde redelijk wat zaken rond zijn personage The Joker. Nu de opnames erop zitten, neemt hij op gepaste manier afscheid. Via Instagram deelde de Oscar winnaar onderstaande foto, waar afgeknipte groene haren te zien zijn.

Goodbye...🌵🍀🌴🍃🐍🐸🍏💚

Een foto die is geplaatst door JARED LETO (@jaredleto) op


Daarnaast onthulde actrice Margot Robbie, die in Suicide Squad de rol speelt van het personage Harley Quinn, hoe het was om het Leto samen te werken. Tegenover Daily News zei ze:

"Wat hij met het personage doet is zo cool. In het begin was het wat confronterend, maar ik raakte eraan gewend. Ik denk dat het juist verwarrend is als ik hem nu zonder make-up zou zien," aldus Robbie die ook ingaat op de film. "Ik denk dat de gemene deler is dat we allemaal villains zijn. Dat maakt alles een stuk leuker. De scènes zijn interessanter, aangezien je niet weet hoe de personages gaan reageren. Zeker met Harley, die volkomen gestoord is... Of ze vermoordt je of ze lacht en geeft je een knuffel."

In hetzelfde interview liet Robbie tevens weten dat ze in beeld was voor het recente Fantastic Four, maar uiteindelijk de rol van Sue Storm a.k.a. Invisible Woman niet kreeg: "Ik heb een goede ontmoeting gehad met de regisseur en dat was erg leuk. Ik denk dat het onderdeel is van het spel: soms win je, soms verlies je."

Vanaf 4 augustus 2016 draait Suicide Squad in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair