Misdaadkomedie 'De Grote Zwaen' naar het NFF

Film met Ruben van der Meer beleeft zijn première op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

De nieuwe Nederlandse misdaadkomedie De Grote Zwaen, met Ruben van der Meer, Michiel Romeyn en Ton Kas, beleeft zijn première op het Nederlands Film Festival, maakte het NFF bekend. De film zal daar op 30 september voor het eerst te zien zijn en draait vervolgens vanaf eind oktober in de Nederlandse bioscopen.

De Grote Zwaen gaat over een Amsterdamse schrijver die eind jaren negentig in de problemen komt met een hasj-handelaar, een corrupte FIOD-agent en een Rijksrechercheur. Ook Peter van de Witte, Anniek Pheifer, René van 't Hof, Eva Duijvestein en Kees Hulst spelen mee.

Deze misdaadkomedie is de nieuwe film van regisseur Max Porcelijn. Hij maakte met dezelfde spelers ook Plan C, dat drie jaar terug één van de grote winnaars op het Gouden Kalveren-gala was. Tegelijkertijd met de officiële première vindt er ook een publiekspremière plaats en kaarten daarvoor zijn al verkrijgbaar op de website van het NFF.

Dit jaar wordt de 35e editie van het Nederlands Film Festival gehouden. Het vindt plaats van 23 september tot en met 2 oktober.



NieuwsFilm

meest populair