Algemeen

Scifi/drama 'The Titan' verwelkomt Sam Worthington

Ook Ruth Wilson (The Lone Ranger) en Sofia Boutella (Kingsman) bezitten een rol.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer op 29.08.2015 om 16:30 in Algemeen
Voltage Pictures is in de weer met de opzet van een mysterieuze sciencefiction/drama prent. De film, getiteld The Titan, bezit nog geen gedetailleerd plot: een familie, bestaande uit militairen, neemt deel aan een grensverleggend experiment dat om genetische evolutie in de ruimte draait. Diverse bronnen melden wel dat de cast en crew stapsgewijs vorm aanneemt.

Zo bezitten acteur Sam Worthington (Everest) en actrices Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Ruth Wilson (tv-serie The Affair) een tot zover onbekende hoofdrol. The Titan wordt het regiedebuut van Lennart Ruff. Laatstgenoemde zal filmen naar een scenario van Max Hurwitz. Motion Picture Capital neemt de volledige kosten voor hun rekening.

Men is nog niet ver genoeg met de voorbereidingen om te zeggen wanneer we de film kunnen verwachten. De opnames beginnen in ieder geval volgend jaar, op 18 januari.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Sam Worthington lijkt me een goede keuze; hij heeft ervaring met Titans...

Olrik

Avatar

Ik vindt Worthington echt een waardeloze acteur. Hij is vast aardig in het echte leven, maar als acteur vindt ik hem echt niks. Hij speelt altijd de meest oninteressante personages en heeft over het algemeen erg weinig charisma.

Muufley

Avatar

Xenolicker "Sam Worthington lijkt me een goede keuze; hij heeft ervaring met Titans..."


Worthington is een waardeloze acteur, een beetje hetzelfde als Jai Courtney. Heb zo'n acteur in je film en je weet al op voorhand dat de film waarschijnlijk niet veels zal zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair