Algemeen

Familiedrama 'The Headhunter's Calling' verwerft Gerard Butler

De prioriteiten van een recruiter veranderen wanneer zijn zoon ziek wordt.

door Rik Timmer op 05.09.2015 om 18:19 in Algemeen
Volgens The Hollywood Reporter zal Gerard Butler zijn talenten op het drama gebied weer eens de vrije loop geven. Ze berichten dat de Schot de hoofdrol in The Headhunter's Calling zal vervullen. Het familiedrama gaat om een meedogenloze headhunter genaamd Dane Jensen. Hij maakt aanstalten om het bedrijf waarvoor hij werkzaam is over te nemen, maar hier komt verandering in als zijn zoon ernstig ziek raakt. Eensklaps ziet Jensen zijn focus voor het werk vergaan, om plaats te maken voor zijn gezin.

The Headhunter's Calling zal het regiedebuut worden van Mark Williams, die aan de hand van Bill Dubuque's scenario werkt. Laatstgenoemde schreef het redelijk ontvangen The Judge. De opnames van het familiedrama zullen eind oktober in Toronto, Canada beginnen. Williams en Butler zullen samen met Alan Siegel het project produceren, evenals Scythia Films.

De volgende titels waarin we Butler zullen zien zijn London Has Fallen, Gods of Egypt en Geostorm. Daarvan zullen de eerste twee begin volgend jaar uitkomen, en de laatstgenoemde is onlangs uitgesteld naar 2017 - aannemelijk vanwege tijd te kort om de computereffecten in orde te krijgen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Mooi dat Gerard Butler weer wat drama gaat maken.

NieuwsFilm

meest populair