Hulk ook niet in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn wil vooral meer inzoomen op de huidige Guardians.

Onlangs las je op FilmTotaal dat de Hulk niet niet te zien is in de eerstvolgende Marvel Studios-film Captain America: Civil War. Nu blijkt dat hij ook geen aandeel zal hebben in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Regisseur James Gunn liet dit weten via Twitter.

Aan het einde van Avengers: Age of Ultron zien we Mark Ruffalo's personage afdrijven richting de ruimte en menigeen verwacht dat daarmee een basis is gelegd voor een Planet Hulk-plot. Er wordt al tijden volop gesuggereerd dat dit terug te zien is in het vervolg op het succesvolle Guardians of the Galaxy.

Gunn geeft duidelijkheid:


Eenmaal aan Twitteren gaf hij nog enkele details prijs. Zo liet hij weten dat hij al twaalf nummers heeft verzameld voor de soundtrack en dat hij nu met de rechten bezig is. Tevens zal ook Captain Marvel niet te zien zijn en worden er een beperkt aantal nieuwe personages geïntroduceerd. Gunn wil dat de huidige personages meer persoonlijke aandacht krijgen dan in de eerste film.

Met rollen voor onder meer Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel en Michael Rooker verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 2 op 27 april 2017 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair