De grootste trailers: 'Macbeth', 'The Gamechangers' en meer

Ook hebben we trailers van Concussion, Goosebumps en The 5th Wave.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Macbeth, The Gamechangers, Concussion, Goosebumps en The 5th Wave bekijken.

Macbeth



Vorige week werd onder meer een epische eerste trailer vrijgegeven voor Macbeth, een film met hoofdrollen voor Michael Fassbender en Marion Cottilard, die gebaseerd is op het gelijknamige stuk van William Shakespeare. Macbeth krijgt in de film een profetie te horen van een drietal heksen. Hij zal ooit de koning van Schotland worden, vertellen ze hem. Daarop vermoordt hij de koning en eist hij de troon op voor zichzelf. Reacties zijn positief. Goov25 aan het woord: "Wow. Behoorlijk epic. Ben evengoed benieuwd hoe dit er op film uitziet, het komt nog best wel 'toneelstuk-achtig' over."



The Gamechangers



De BBC maakt een film over het maken van de spellenreeks Grand Theft Auto. In The Gamechangers speelt Harry Potter-ster Daniel Radcliffe de rol van Sam Houser, medeoprichter van Rockstar Games. Hij kreeg het aan de stok met de christelijke advocaat Jack Thompson (Bill Paxton), die de productie van de Grand Theft Auto-games probeerde tegen te houden.



Concussion



Dan is er nog de eerste trailer voor Concussion, waarin Will Smith de hoofdrol speelt. Hij is forensisch neuropatholoog Dr. Bennet Omalu, vecht om aan het licht te brengen dat NFL-spelers neurologische problemen overhouden aan de herhaaldelijke klappen die ze op hun hoofd krijgen. Hij wordt echter tegengewerkt door de NFL, politici en bedrijven die de NFL sponsoren. M0vieFreaks reactie vat het wel goed samen: "Een zeer goede trailer! Will Smith is heel goed in dramafilms en zo te zien gaat hij het weer heel goed doen. "



Goosebumps



Eindelijk komt de Goosebumps-franchise naar het witte doek, met een hoofdrol voor Jack Black. Hij speelt R.L. Stine, een schrijver die horrormonsters in zijn boeken stopt, opdat ze de mensheid niet meer lastig kunnen vallen. Zijn nieuwe buurjongetje laat de monsters per ongeluk vrij, waarop deze de boel weer gaan terroriseren. Adofmirosch reageert zoals de meesten van jullie dat doen: "Njah vermakelijk zal het wel woorden, maar kippenvel verdiend gewoon een verfilming met de sfeer van de boeken."



The 5th Wave



Tot slot is er een nieuwe poging tot het maken van een filmfranchise: The 5th Wave. Centraal staat Cassie, een overlevende van een brute buitenaardse invasie die nog steeds gaande is. Ze reist op eigen benen, op zoek naar haar broertje die ze kwijtgeraakt is tijdens één van de vele kolossale aanvallen. Waarom de aliens, die 'The Others' genoemd worden, ons aanvallen weet niemand. Ze nemen in ieder geval ruim de tijd, aangezien de ruimtewezens op mensen kunnen lijken en zodoende stilaan onze netwerken infiltreren. Terwijl Cassie zich voorbereidt op de volgende grote aanval, de '5th wave', ontmoet ze een jongeman die haar laatste hoop lijkt te belichamen.



NieuwsFilm

meest populair