Gerucht: 'Wonder Woman' setting onthuld?

De film zou zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspelen.

Details over Warner Bros.’ Wonder Woman-film zijn schaars. We weten dat Patty Jenkins regisseert, en dat Gal Gadot en Chris Pine hoofdrollen spelen, maar verder is er vrijwel niets bekend. We kennen de schurk niet, weten niet waar de film om draait, of waar en wanneer deze zich afspeelt. Op dit moment moet er dus vooral afgegaan worden op speculatie en daar kan vandaag weer iets aan toegevoegd worden.

Heroic Hollywood stelt dat de eerste helft van de film zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt. De tweede helft van de film zou in het heden plaatsvinden. En Wonder Woman zou maar liefst 200 jaar oud zijn in Batman v Superman: Dawn of Justice, waarin we het personage voor het eerst op het witte doek mogen zien.

Mocht het gerucht kloppen, dan wordt een eerder gerucht van Bleeding Cool daarmee ontkracht. Die site stelde dat de eerste film rond Wonder Woman zich in de jaren 1920 af zou spelen, een tweede in de jaren 1940 en een derde in het heden. Dat beiden van bronnen gehoord hebben dat in elk geval een deel van de film zich in het verleden afspeelt, is natuurlijk sprekend.

De film gaat in juni 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair