Eerste setfoto's 'Star Wars: Episode VIII'

De eerste opnames vinden plaats op een plek waar Mark Hamill ook opnames maakte voor 'The Force Awakens.'

Het stelt allemaal nog niet zo heel veel voor, maar de eerste foto's vanaf de set van Star Wars: Episode VIII zijn een feit. De lokale krant Kerry's Eye en Star Wars 7 News wisten de foto's te maken/delen en wat mogelijke details te onthullen.

Regisseur Rian Johnson start volgende week met de opnames voor het vervolg op Star Wars: The Force Awakens. De camera's gaan voor het eerst draaien op Skellig Michael in Ierland. Nadat ze de omgeving hadden ontdekt, begon de crew met de voorbereidingen voor de opnames.

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts wat vage beelden en onthullen maar weinig. Op de foto's zien we regisseur Johnson, producent Ram Bergman en eerste cameraman Steve Yedlin. Het verslag van een bezoeker aan de set zegt het volgende gezien te hebben: droids (mogelijk BB-8 en/of R2-D2) en wapens (waarschijnlijk lightsabers). Ook zou de set worden omschreven als “Jedi klooster” en er zouden regen- en windmachines aanwezig zijn. Ook werd er het vermoeden uitgesproken dat Mark Hamills Luke Skywalker een aandeel zal hebben in de opnames in Ierland.

Star Wars: Episode VIII staat gepland voor 24 mei 2017. Voor die tijd zien we uiteraard eerst J.J. Abrams' The Force Awakens en de Gareth Edwards' Rogue One: A Star Wars Story (2016).







NieuwsFilm

meest populair