'Kong: Skull Island' soort van vervolg op 'Godzilla'

Legendary Pictures zet volop in op een 'King Kong vs Godzilla'.

Verleden week werd bekend dat Legendary Pictures en Warner Bros. zich lijken op te maken voor een cross-over tussen Godzilla (2014) en het nog te verschijnen Kong: Skull Island (2017). Deze cross-over leidt tot een heuse King Kong vs Godzilla-film.

The Hollywood Reporter meldt nu dat Jordan Vogt-Roberts' Kong: Skull Island al wordt gekoppelt aan Gareth Edwards' Godzilla door bijvoorbeeld te verwijzen naar de monsterjaag-organisatie Monarch, waarvoor de personages van Ken Watanabe en Sally Hawkins werkten in Godzilla.

De bron van THR zegt dat er wel wat wordt gevonden op het verschil in grootte tussen het enorme zeemonster Godzilla en de beduidend kleinere gorilla King Kong. "Legendary heeft er vertrouwen in dat ze met een rationele verklaring kunnen komen die een gevecht tussen Kong en Godzilla rechtvaardigt - en hen mogelijk bondgenoten laat worden," aldus de bron.

Met rollen voor onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really en Tom Wilkinson verschijnt Skull Island op 9 maart 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair