Veel Colossus in 'Deadpool'

En waarom is deze superheldenfilm anders dan al die anderen?

In de eerste trailer zagen we het personage Colossus, gespeeld door Andre Tricoteux (Warcraft, 2016), al even voorbijkomen. Als we Deadpool-bedenker Rob Liefeld mogen geloven, dan zien we in de eerstvolgende X-Men spin-off Deadpool veel van het opvallende comic-personage.

In de eerdere X-Men films was de rol van de "metalen" mutant redelijk beperkt. In Tim Millers Deadpool zal dit anders zijn: Jullie zullen Colossus fantastisch vinden. Hij is - en ik hoop dat Fox nu niet kwaad op me wordt - in een groot deel van de film te zien. Hij wandelt niet even door het beeld in deze film," aldus Liefeld tegenover het publiek tijdens de Amazing Hawaii Comic-Con.

Acteur Ryan Reynolds, die de titelrol vervult, liet tegenover GQ magazine weten waarom Deadpool anders is dan al die andere superheldenfilms: "Deadpool was anders omdat er geen enorm budget aan vast zat. Er was geen enorme verantwoordelijk op dat punt. Deze heeft een zeer redelijk budget en dat was voor mij verfrissend in de comic-book wereld." Reynolds verwijst uiteraard naar zijn rol in een superheldenfilm, de $200 miljoen kostende flop Green Lantern. Het productiebudget van Deadpool (R-rated) is overigens niet bekend, maar zal vast (ver) onder de $100 miljoen liggen.

Hieronder nog even die brute trailer van even geleden, in de allerbeste beeldkwaliteit:



NieuwsFilm

meest populair