Algemeen

Sophie Cookson vervult hoofdrol in exorcismefilm 'The Crucifixion'

Xavier Gens regisseert de bovennatuurlijke thriller waarin een priester een non doodt.

door Rik Timmer op 23.09.2015 om 12:04 in Algemeen
Mede dankzij Motion Picture Capital en Lotus Entertainment is de preproductie van The Crucifixion deze week van start gegaan. Xavier Gens (Hitman, The Divide) heeft de regieklus in handen gekregen, en zal zijn werk baseren op het scenario van Chad en Carey Hayes. De broers zijn o.a. verantwoordelijk voor The Conjuring en diens vervolg. Ook heeft men iemand gevonden om de hoofdrol op zich te nemen, Sophie Cookson.

Hoewel het nog niet bevestigd is, zal de Kingsman: The Secret Service-actrice in de thriller met een bovennatuurlijke tint mogelijk een journaliste spelen die een mystieke moord onderzoekt. Een priester verkeert in de gevangenis wegens de moord op een non. Hij zou hebben getracht een kwaadaardige geest uit haar te drijven met behulp van een exorcisme. De journaliste streeft ernaar om uit te zoeken of de zielzorger zojuist een vrouw met psychische aandoeningen heeft gedood, of daadwerkelijk de confrontatie met een demonische entiteit heeft verloren.

Spanjaard Javier Botet ([REC] 4: Apocalypse) zal ook een rol spelen. Zoals eerder vermeldt is de productie al van start gegaan. Het filmen zal binnenkort in het Verenigd Koninkrijk en Roemenië plaatsgrijpen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Kan haar toevoeging in de Kingsman film al bijna niet meer herinneren. Zij was dat mooie meisje met hoogtevrees?

nieuwslaatste nieuws

meest populair