Matt Damon over plot 'Bourne 5'

Waar is Jason Bourne geweest en wat heeft hij gedaan?

In een interview met New York Daily News lichtte acteur Matt Damon een tip op van de sluiter over het verhaal van de volgende Bourne-film. Het blijkt dat Jason Bourne nog steeds niet alle vragen over zijn verleden beantwoord heeft gekregen. Daar komt bij dat er natuurlijk van alles gebeurd is sinds we hem voor het laatst zagen.

”We moeten de vragen, ‘Waar is hij geweest? Waar is hij mee bezig? En waarom wordt hij weer actief?’ zien te beantwoorden,” vertelde Damon. Eerder onbeantwoorde vragen zullen dan ook aan bod komen. ”Hij heeft zijn geheugen terug, maar dat betekent niet dat hij alles weet. Het is 12 jaar geleden dat Jason Bourne zich in het netwerk begaf. Dus we moeten die vragen beantwoorden. […] En als we dat allemaal opgelost hebben, dan is er een film.”

Damon vertrok in 2007 met het succesvolle The Bourne Ultimatum uit de franchise, maar keert nu terug met regisseur Paul Greengrass. Eerder al onthulde Damon dat deze vijfde film in de franchise ook rekening houdt met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van spionage. De onthullingen van klokkenluider Edward Snowden komen ook voorbij.

In 2016 kunnen we van de film genieten.



NieuwsFilm

meest populair