Blake Lively stopt met lifestylesite

Volgens de actrice voegt haar website niet veel toe aan het leven van mensen.

Blake Lively (The Town, Savages) trekt een jaar na de lancering de stekker weer uit haar lifestylesite Preserve. Volgens de actrice voegt haar website niet veel toe aan het leven van mensen. "We hebben een geweldig team en maken prachtig werk, maar we hebben de site gelanceerd nog voor het af was", zegt de actrice in een interview met Vogue.

"En we hebben het oorspronkelijke idee nooit gehaald: een verschil maken in het leven van mensen. Of het nou op een oppervlakkige of diepzinnige manier was." Ze zegt de website nooit te zijn begonnen om zichzelf in het zonnetje te zetten. "Dat was zo niet de bedoeling, maar daar leunde de site een beetje op omdat het al online stond en daarna is het moeilijk om daar verandering in aan te brengen", legt Lively uit.

De 28-jarige actrice is wel van plan met een nieuw online platform te komen. "Het is heel spannend, maar ook heel eng", aldus Lively. "Ik had nooit verwacht moedig genoeg te zijn om te zeggen: weet je, ik heb niet iets gemaakt dat eerlijk is, zoals ik weet dat het zou kunnen zijn." Preserve zal op 9 oktober sluiten.

NieuwsFilm

meest populair