Duidelijkheid over status X-Men film 'New Mutants'

Neemt deze X-Men film de plek in van Fantastic Four 2?

Enige tijd terug meldden we dat The Fault in Our Stars-regisseur Josh Boone zich mag ontfermen over X-Men: The New Mutants. Boone is naast de regie tevens - samen met Knate Gwaltney - verantwoordelijk over het script en gaf via Twitter een snelle update.

Na de vruchteloze verschijning van Fantastic Four eerder dit jaar en de troebele toekomst van het eerder aangekondigde vervolg, zou het zomaar kunnen dat X-Men: The New Mutants het gat gaat opvullen. Eerder was de verwachting dat New Mutants op den duur zou worden aangekondigd voor de voorlopig nog niet ingevulde datum van 13 juli 2018, waarop in ieder geval een Fox/Marvel superheldenfilm moet gaan verschijnen.

De reactie van Boone op Twitter:



De New Mutants-comics gaan over een groep tiener-mutanten die als helden in training zijn. De comic-serie van Chris Claremont en Bob McLeod werd ingevuld door onbekendere mutanten, aangevuld met meer geliefdere mutanten als Cannonball, Cypher, Magik, Wolfsbane en Dani Moonstar. Ook doken de bekendste mutanten op, zoals Professor Xavier, Magneto, Kitty Pryde en Deadpool.

NieuwsFilm

meest populair