Gerucht: de drie tijdsperioden in 'Wonder Woman'

Toch geen trilogie, maar een reis door de tijd in de eerste DC-film na Suicide Squad.

In 2014 verscheen het gerucht dat er een trilogie in ontwikkeling zou zijn rond het superheldin Wonder Woman. Volgens Den of Geek zit dit anders in elkaar. De website meldt namelijk dat het in 2017 te verschijnen Wonder Woman zal bestaan uit drie tijdsperioden.

Het eerste gedeelte zou zich moeten gaan afspelen op Themyscira, het idealistische eiland dat Wonder Woman haar thuis noemt sinds haar avontuur startte in de jaren 40. Het tweede gedeelte vindt plaats middenin de eerste wereldoorlog, in het jaar 1916. Er wordt afgesloten met een fase in de moderne tijd, zodat het kan aansluiten op de gebeurtenissen die leiden tot Justice League Part One, ook te verschijnen in 2017 na Wonder Woman.

De titelrol wordt vervuld door actrice Gal Gadot en Chris Pine is aangetrokken voor de rol van Steve Trevor. Namen als Sean Bean (Lord Of The Rings, Jupiter Ascending) en Eva Green (300: Rise Of An Empire, Dark Shadows) werden onlangs in verband gebracht met de superheldenfilm van regisseur Patty Jenkins, bekend van Monster (2003). Wonder Woman staat gepland voor 23 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair