Gerucht: The Hulk keert terug in 'Thor: Ragnarok'

Krijgen we dan toch een soort Planet Hulk?

In de slotfase van Avengers: Age of Ultron zien we Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk afdrijven richting de ruimte. Eerder werd vermoed dat hij terug zou gaan keren in Captain America: Civil War (2016) of Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), maar dat werd ontkracht. Nu weet Joblo te melden dat zijn terugkeer een feit zal zijn in Thor: Ragnarok.

De derde Thor-film zou zich gaan afspelen op een afgelegen planeet en dat zou niet de Aarde of Asgard zijn. De fans hopen uiteraard op een soort 'Planet Hulk'-verhaallijn.

Mocht dit bericht op waarheid zijn berust, dan is dit een slimme zet van Marvel Studios. Thor is niet het meest succesvolste personage binnen het Marvel Cinematic Universe. Door hem te koppelen aan de geliefde Hulk uit de Avengers-films, zal Ragnarok vast wat meer bezoekers gaan trekken.

Er is officieel nog geen regisseur aangetrokken, maar Flight of the Conchords en What We Do in the Shadows-regisseur Taika Waititi zou in gesprek zijn om plaats te nemen in de regiestoel. Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki) en Jaimie Alexander (Lady Sif) keren sowieso terug in Ragnarok, volgens planning te verschijnen op 2 november 2017.

Hieronder het onderonsje in The Avengers uit 2012:



NieuwsFilm

meest populair