Rebecca Ferguson in 'The Snowman' en in beeld voor 'Alien: Paradise Lost'

De actrice Mission: Impossible - Rogue Nation wordt ook in verband gebracht met Captain Marvel.

Actrice Rebecca Ferguson was voor Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) een redelijk onbekende naam, maar de rollen lijken nu voor het oprapen te liggen. Onlangs werd ze nog in verband gebracht met de titelrol in Captain Marvel en nu is ze aangetrokken voor The Snowman en ze zou in beeld zijn voor Alien: Paradise Lost.

The Snowman wordt geregisseerd door Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy) en naast Ferguson heeft ook Michael Fassbender een belangrijke rol. Het misdaaddrama gaat over Harry Hole, een losbandige rechercheur in Oslo. Hij gaat op zoek naar een verdwenen vrouw met als een van de weinige aanwijzingen een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop. De film staat gepland voor 2017.

Alien: Paradise Lost is uiteraard het vervolg op Prometheus en wordt geregisseerd door Ridley Scott (The Martian). Ook in deze film zal Fassbender te zien zijn. In de film bezoekt een groep mensen de thuisplaneet van de "Engineers". Ook deze film staat gepland voor 2017.

In september was er het gerucht dat Ferguson in beeld zou zijn voor de titelrol in de superheldenfilm Captain Marvel van Marvel Studios. Aangezien deze film onlangs werd verplaatst naar 8 maart 2019, is de kans nog niet verkeken dat de actrice de rol alsnog zal invullen.



NieuwsFilm

meest populair