Grote problemen rond peperdure 'Tarzan'-film Warner Bros.

David Yates is al bezig met een nieuw project, maar heeft de post-productie nog niet af.

Warner Bros. moet nog over het floppen van Pan heen komen, maar staat al voor een mogelijk nieuw probleem. Regisseur David Yates is nog niet klaar met zijn 180 miljoen dollar kostende saga over Tarzan, maar moet zich ook al concentreren op mega-fantasyfilm Fantastic Beasts and Where to Find Them.

The Hollywood Reporter meldt dat er gemengd gereageerd wordt door bronnen die het binnen de studio heeft. Enerzijds melden mensen dat de beweging van Tarzan naar Beasts altijd al gepland was. ”Het is misschien wat ongewoon, maar we hebben veel vertrouwen in de productieschema’s, die we ver van te voren plannen en hebben alle vertrouwen in de vaardigheden van David Yates – die viermaal een Harry Potter-film regisseerde – om deze films allebei af te leveren.”

Andere bronnen melden dat de Tarzan-film niet genoeg aandacht zou krijgen. ”Het schema van de J.K. Rowling film staat in de weg voor een passend postproductieschema dat Tarzan nodig heeft. Waarom zou je een regisseur laten beginnen met een nieuwe film, nog voordat de andere afgerond is?” Daar komt nog bij dat eerste screenings van Tarzan volgens de geruchten niet heel goed gingen.

Het is dus de vraag of de boel echt helemaal zoals gepland gaat. Toch spreken insiders van de studio hun vertrouwen uit in het feit dat alles goed zal komen. ”Als de boel niet goed werkt, lijkt iedereen dom bezig, maar als het dan allemaal lukt, zijn het genieën.”



NieuwsFilm

meest populair