Bevestigd: Hulk ook in 'Thor: Ragnarok'

Dan toch een Planet Hulk film?

Het was eerst nog een gerucht, maar nu is het bevestigd! Mark Ruffalo’s Hulk zal samenwerken met Thor (Chris Hemsworth) in de derde film van de god van de donder, Thor: Ragnarok. Het verhaal zal zich volgens verschillende bladen concentreren op een ”verafgelegen planeet” die niet ”Asgard of de Aarde” is. Het is onduidelijk welke planeet het dan wordt, maar het continu opduikende gerucht gaat dat dit het verhaal Planet Hulk moet worden.

Thor: Ragnarok is de laatste film rond Asgard van het Marvel filmuniversum. Het scenario is geschreven door Christopher Yost en Craig Kyle. Onder meer de cliffhanger aan het einde van Thor: The Dark World zal opgelost wordt, waarin we zagen dat Loki (Tom Hiddleston) de troon van Asgard van zijn vader Odin (Anthony Hopkins) had overgenomen.

Heel veel is er nog niet bekend over Ragnarok. De titel verwijst naar de Apocalyps, zoals deze in de Noorse mythologie omschreven wordt. Verder zou het de duisterste Marvel-film tot nu toe worden. Of dat allemaal klopt zullen we over twee jaar weten. Dan gaat de door Taika Waititi geregisseerde film in première.



NieuwsFilm

meest populair