Mark Ruffalo over Hulk in 'Thor: Ragnarok'

Mark Ruffalo over Hulk in 'Thor: Ragnarok'

De opnames gaan in juni 2016 van start.

We hebben Mark Ruffalo tot nu toe alleen als Bruce Banner / Hulk gezien in de twee Avengers-films. Een solofilm staat voorlopig ook niet op de planning. Toch is hij over een paar jaar te zien in de solofilm van iemand anders: Thor (Chris Hemsworth. In diens derde solofilm, Ragnarok genaamd, gaat het olijke duo op een intergalactisch avontuur. In een interview met de Huffington Post bevestigde Ruffalo dat hij in de film zou zitten.

”Ik speel Dr. Bruce Banner en zo nu en dan verander ik in een groot groen en gemeen monster.” Ruffalo denkt vooral dat de combinatie van Banners rustigheid en Thors arrogantie leuk is. ”Ik zie nog veel plaats om te groeien. Ik heb het gevoel dat er nog veel coole dingen zijn om te verkennen, vooral de relatie tussen Banner en Hulk. Hopelijk zien we de twee samen in een scène. Dat zou cool zijn!”

De preproductie van Thor: Ragnarok gaat in januari 2016 al van start in Queensland. Vervolgens wordt in juni begonnen met de opnames van de film. De première vindt op 2 november 2017 plaats.



NieuwsFilm

meest populair