Onthullende foto's Joker, Harley Quinn en meer in 'Suicide Squad'

Onthullende foto's Joker, Harley Quinn en meer in 'Suicide Squad'

En heel veel info over de personages.

Eerder werd al middels een cover van Empire Magazine een nieuwe blik vrijgegeven op Jared Leto's Joker in Suicide Squad, nu is er nog veel meer materiaal van de film. Niet alleen zijn er foto's van andere castleden, ook hebben we een hele reeks citaten van Leto over de Joker. Daarnaast hebben we ook wat info over een aantal van de andere Suicide Squad-leden.

Eerst echter de rol van Leto. De acteur ging vooral diep in op de voorbereidingen die hij trof voor de rol. "Ik sprong er diep in. Maar het was een unieke kans en ik kon me geen andere manier voorstellen om het te doen. Het was leuk om van die psychologische spelletjes te spelen. Maar tegelijk was het pijnlijk." Zo besloot Leto de hele dag door rare opdrachten te geven aan acteur Jim Parrack, die Jonny Frost speelt, het hulpje van Leto's Joker. Hij kreeg de opdracht rozen zwart te spuiten en rugzakken te vullen met grote spijkers.

Ook luisterde Leto naar gospelmuziek uit de Jaren twintig en als hij literatuur over sjamanen. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat de Joker veel ouder is dan mensen denken. Dit wordt iets anders. Als je niet de regels breekt, kan je ook niet vernieuwen. Maar ik denk dat ik de rest van mijn leven moet afkoelen." Producent Charles Roven legde uit dat de kledingstijl en het gedrag van de schurk geïnspireerd zijn door Mexicaanse drugskartels. "Hij is socialer... en een erg succesvol en slim zakenman, naast natuurlijk de sociopaat die hij is."

En regisseur David Ayer vertelde nog het volgende: "Er zit een kracht aan dat personage, dat door een bizar wonder en de geweldige dingen die Jared gedaan heeft en de manier van opnemen en de miljoen andere dingen die in de rol gingen zitten, hebben we iets transcendents gemaakt. Hij is doodeng."

Dan de info die er nog is over de andere leden van het Squad. Katana (Karen Fukuhara) blijkt duidelijke "moraal en codes" te hebben. Maar: "Ze snijdt ook makkelijk door honderden mensen, zonder ook maar te twijfelen." Slipknot (Adam Beach) is verder een formidabele man. "Hij kan overal op klimmen. En hij verdient zijn brood met het ophangen van mensen."

Boomerang (Jai Courtney) is juist een ontzettend onaardig man. "Dave's eerste opdracht was: 'Vind je innerlijke strontzak.'" Diablo (Jay Hernandez) is daar het tegenovergestelde van. "De meeste gasten vinden het leuk om naar buiten te gaan en mensen te doden, maar hij wil juist niet meevechten." Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) dan weer juist wel: "Hij is een kannibaal met woedeproblemen. Hoewel, hij eet alleen de meest getalenteerde mensen. Hij is kieskeurig."

Tot slot was er nog een stukje over Rick Flagg (Joel Kinnaman). "Hij werkt voor de regering. Veel van zijn vrienden zijn gestorven en hij heeft zelf veel, veel mensen vermoord. Deadshot zorgt nog voor de meeste problemen. Harley is snel afgeleid, maar volgt commando's, zolang ze dingen mag vernielen."

Hieronder verder nog een reeks foto's, die ons de Suicide Squad laten zien. Zo zien we Harley Quinn (Margot Robbie), Enchantress (Cara Delevingne) en de rest van het team. Suicide Squad wordt de derde film in het DC-filmuniversum. De film zal op 4 augustus 2016 in première gaan. Eerst is het nog de beurt aan Batman v Superman, dat vanaf 24 maart 2016 te zien is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair