Pom Klementieff krijgt mysterieuze rol in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 2'

Pom Klementieff krijgt mysterieuze rol in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 2'

En Matthew McConaughey slaat de villain-rol af.

Volgens The Hollywood Reporter is de cast van Guardians Of The Galaxy Vol.2 aangevuld met de Franse actrice Pom Klementieff. Marvel Studios zou al een tijdje op zoek zijn naar een Aziatische actrice voor een belangrijke, nog mysterieuze rol. Variety meldt dat Matthew McConaughey juist niet heeft getekend voor de sci-fi actiekomedie.

Volgens Variety heeft McConaughey zowel Marvel als regisseur James Gunn kunnen weerstaan. Zowel de filmstudio als de regisseur had McConaughey graag gezien als de belangrijkste schurk. Eerder dit jaar gaf de acteur uit True Detective en Interstellar aan open te staan voor een superheldenfilm, met de voorwaarde dat het verhaal en het personage zouden moeten kloppen.

Klementieff zagen we een tijdje terug nog in Spike Lee’s Oldboy en ze had ook rollen in films als Loup (2009) en Sleepless Night (2011) en is ook te zien het dit jaar verschenen Hacker’s Game.

De actrice sluit aan bij namen als Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Bradley Cooper (Rocket), Vin Diesel, (Groot) Michael Rooker (Yondu Udonta) en vermoedelijk Benicio Del Toro (The Collector).

Het eerste deel haalde in 2014 maar liefst $774 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's en werd genomineerd voor de Oscars voor Beste visuele effecten en Beste make-up. De regie ligt opnieuw in handen van James Gunn en op 5 mei 2017 moet het vervolg op Guardians of the Galaxy in de bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair