Algemeen

Hugh Jackman in heropnames 'X-Men: Apocalypse'

En wat doet Quicksilver in de film?

door Jim Pedd om 10:32 in Algemeen
Er is vandaag een boel nieuws rond X-Men: Apocalypse. Niet alleen krijgen we van het Canadese Le Journal De Montreal te horen dat er heropnames zijn voor de film (met een interessante toevoeging aan de cast), maar zijn er ook details over de rol van Evan Peters' Quicksilver in de film én weten we iets meer over de aankomende trailer.

Eerst echter de heropnames. De Journal de Montreal meldt dat de film flink wat heropnames krijgt. Belangrijk vooral is de rol van Hugh Jackman, die alsnog komt opdraven voor de film. In eerste instantie was dat niet zeker, maar dat de acteur terugkeert voor heropnames maakt iets duidelijk. Vermoedelijk zal Jackman onder meer scènes opnemen die het einde van Days of Future Past iets verduidelijken. Ook andere castleden keren terug, al is niet zeker wie nog meer.

Dan hebben we nog informatie over Quicksilver. In een interview met Details vertelde Peters over de rol van zijn personage. "Hij zoekt naar zijn vader en wil hem vinden. Daar begint het en dan springt hij aan boord van de X-Men trein en wordt hij meegezogen in de Apocalypse gekheid. Hij probeert hem ervan te weerhouden de wereld te vernietigen."

Gezien het feit dat Quicksilvers vader niemand minder dan Magneto (Michael Fassbender) is, en die als Horseman voor Apocalypse (Oscar Isaac) werkt, plaatst de film vader en zoon tegenover elkaar. "Het wordt de grootste X-Men film," aldus Peters. "Het gaat over de Apocalyps, dus de schaalgrootte van de film is gigantisch."

Tot slot plaatste regisseur Bryan Singer nog een afbeelding op zijn Instagram account. Daar liet hij zien samen met editor/componist John Ottman te werken aan de trailer. Die zal snel volgen volgens de regisseur.

Back in the cutting room w #johnottman teaser coming soon.

Een foto die is geplaatst door Bryan Singer (@bryanjaysinger) opSinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel's X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

Vanaf 19 mei 2016 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Zou wel leuk zijn als de teaser voor Star Wars verschijnt.

M0vieFreak

Avatar

Nice! Kom maar op met de trailer! Hoe meer Wolverine hoe beter. Smiley face

Iammovies

Avatar

Op de foto van Singer lijkt Jackman op het beeldscherm te staan.

SunChaser

Avatar

Hoe is deze film nog spannend, we weten dankzij DOtfp al dat Iedereen het overleeft

NieuwsFilm

meest populair