Heel veel details, foto's & Halloween-video 'Deadpool'

Heel veel details, foto's & Halloween-video 'Deadpool'

Weetjes over de personages, easter eggs, X-Men Origins: Wolverine, Stan Lee, Guardians of the Galaxy en nog veel meer.

Enige tijd terug bezocht Collider de set van Tim Millers R-rated superheldenfilm Deadpool. De site heeft daar nu verslag van gedaan middels maar liefst zestig nieuwtjes/weetjes die focussen op onder meer easter eggs, de filmmuziek, cameo's en het onvermijdelijke vervolg.

Hieronder eerst twee nieuwe foto's. De eerste komt van de set en de tweede is een still uit de bikkelharde superheldenfilm, waarin rollen zijn weggelegd voor Ryan Reynolds (Deadpool), Ed Skrein (Ajax), T.J. Miller (Weasel), Morena Baccarin (Copycat), Gina Carano (Angel Dust) en Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead.





En dan een greep uit de vele weetjes. Ben je nieuwsgierig naar alle zestig weetjes, check dan het artikel van Collider. Verwacht de nodige spoilers...

- Deadpool zal uiteraard de vierde wand doorbreken, ook om een grap maken te over X-Men Origins: Wolverine uit 2009.

- Cable is met opzet uit de film gelaten, om hem pas in een vervolg te introduceren. Ook de personages Garrison Kane en Wire zitten niet in de film.

- Deadpool heeft een post-credits scène.

- Stan Lee heeft een cameo.

- De superheldenfilm zal stevige scènes met bloed en ingewanden niet schuwen.

- Morena Baccarins Vanessa zal geen superkrachten hebben. Dit zien we pas in een vervolg.

- Deadpool krijgt een plek in het X-Men filmuniversum. En de anti-held kan opduiken in andere films. Er zitten al verwijzingen in de film, naar de Blackbird en Professor X.

- Er is veel muziek uit de jaren 80 en 90 opgenomen in de film. En dit is niet "gestolen" van Guardians of the Galaxy; de ideeën hiervoor stammen al ver van voordat het script voor die film was geschreven.

- De film barst van de easter eggs over andere superhelden in het X-Men universum.

- Angel Dust (Carano) komt niet veel voor in de comics en daarom is ze flink aangepast voor de film. Ze is een rechterhand van Ajax en neemt het onder meer op tegen Colossus.

De X-Men spin-off draait vanaf 11 februari in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook een leuke video waarin we zien hoe Deadpool Halloween vierde. Vervolgens nog eens die fijne Red Band-trailer:




NieuwsFilm

meest populair