Eerste trailer 'X-Men: Apocalypse' speelt voor 'Star Wars'

Eerste trailer 'X-Men: Apocalypse' speelt voor 'Star Wars'

Fox probeert een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Star Wars: The Force Awakens zal een gigantisch openingsweekend beleven. Geen wonder dus dat studio’s er happig op zijn een trailer voor hun zomerblockbuster voor de film te vertonen. Zodoende dat Marvel een trailer van Captain America: Civil War vertoont. Collider meldt nu dat Fox ook een trailer vrijgeeft tegelijk met The Force Awakens. De eerste beelden van X-Men: Apocalypse zullen voor de film te zien zijn.

Producent en co-schrijver Simon Kinberg bevestigde dit. ”Ik kan die informatie bevestigen. Onze eerste trailer speelt voor Star Wars: The Force Awakens. Het is het eerste dat we laten zien, dus het is een teaser, maar zeker langer dan een minuut en boordevol erg cool spul.”

Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

De film van regisseur Bryan Singer komt op 19 mei 2016 uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair