Peyton Reed ontving 'Ant-Man'-klachten van moeders

Peyton Reed ontving 'Ant-Man'-klachten van moeders

Spoilers, spoilers, spoilers.

Dit jaar werden we aan een nieuwe, onconventionele held van Marvel geïntroduceerd: Ant-Man. De film werd redelijk positief ontvangen en bracht naar Marvels gevoel voldoende geld op om een vervolg te verzekeren, waarvan de titel Ant-Man and the Wasp zal luiden. Doch ging het voor regisseur Peyton Reed niet helemaal van zijn leien dakje. Hij moest de grote, lege voetstappen van vertrokken filmmaker Edgar Wright eer aan doen en daarnaast zichzelf tegenover diverse moeders verantwoorden. Ze waren niet bepaald blij dat hij de handlanger van Scott Lang (Paul Rudd) ombracht. Spoilers dus, u bent gewaarschuwd.

We hebben het over Antony, de zeer behulpzame schubmier die Lang van punt A naar B bracht en bijwijlen uit de brand hielp. De 51-jarige regisseur onthulde: "Er zijn een aantal moeders die aan mij hebben geschreven en zeiden: 'Mijn zoon is als door de bliksem getroffen inzake het doodgaan van Antony. Kan je me alsjeblieft vertellen, is hij echt dood?' En ik had kunnen zeggen: 'Nou, hij is inderdaad gestorven. Misschien is het nu een goed moment om aan je kind uit te leggen dat er soms slachtoffers vallen.' Wat ik werkelijk zei was dat de gemiddelde levensduur van een mier iets van 12 weken is, dus hij zou binnenkort toch wel dood gaan."

In hetzelfde interview met USA Today ontsluierde de filmmaker dat Antony met een reden doodging en niet om kinderen de stuipen op het lijf te jagen.



NieuwsFilm

meest populair