Alan Arkin heeft kleine beroerte achter de rug

Alan Arkin heeft kleine beroerte achter de rug

Momenteel verkeert hij in de rusttoestand.

Get Smart-acteur Alan Arkin had begin vorige week de schrik van zijn leven toen hij een beroerte ervoer. De 81-jarige acteerveteraan, die al sinds de jaren 60 in films speelt, werd op dinsdag naar het ziekenhuis getransporteerd. Daar constateerden artsen dat het om een kleine beroerte ging, eentje die geen aanzienlijke schade heeft verricht.

Arkins woordvoerder onthulde daaropvolgend aan Entertainment Online dat alles in orde is: "Hij is zelfs weer aan het lachen vandaag. Hij is thuis, alles gaat goed met hem. Het was een kleine beroerte, niets aan de hand." De Amerikaanse acteur hoefde maar één dag met de geneeskundigen door te brengen, dinsdag mocht hij weer naar huis. Hij zou zijn tijd nu met vrienden en familieleden doorbrengen.

Één van Arkins laatste films, de kerstkomedie Love the Coopers, ging donderdag in première. Enigszins vanzelfsprekend was hij niet aanwezig. Gedurende zijn carrière verwierf de beste man behoorlijk wat nominaties en prijzen, waaronder voor beste acteur en beste ondersteunende acteur. Arkin kwam voor deze bekroningen in aanmerking wegens zijn optredens in titels als The Heart Is a Lonely Hunter, Little Miss Sunshine en Argo.

NieuwsFilm

meest populair