Ryan Gosling bevestigd voor 'Blade Runner 2'

Ryan Gosling bevestigd voor 'Blade Runner 2'

Denis Villeneuve heeft zijn hoofdrolspeler binnen.

Enige tijd terug werd Ryan Gosling (Only God Forgives, Drive) al in verband gebracht met de vervolg Blade Runner 2 en nu heeft de acteur zelf bevestigd dat hij te zien zal zijn in de film van producent Ridley Scott (Blade Runner) en regisseur Denis Villeneuve (Sicario).

De acteur wilde verder weinig kwijt over zijn aandeel, anders dan dat hij kort grapte: "Er zit een chip in me en als ik nog iets zeg dan ontploft die." Wel gaf hij aan dat zijn eerstvolgende project Blade Runner 2 zal zijn.

Gosling gaan we komende periode in meer opvallende films zien. Binnenkort verschijnt Adam McKay's The Big Short en hij is net klaar met de opnames van Shane Blacks The Nice Guys. Ook heeft hij een rol in een reeds opgenomen project van Terrence Malick. Daarnaast zal hij te zien zijn in La La Land. Al deze films lijken volgend jaar in de Nederlandse bioscoop te verschijnen.

Een opnamestart voor Blade Runner 2 laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. De kans is groot dat het vervolg, met camerawerk van Roger Deakins, ergens in 2017 in de bioscoop verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair