Nieuwe foto Professor X in 'X-Men: Apocalypse'

Nieuwe foto Professor X in 'X-Men: Apocalypse'

Bryan Singer plaatste een teaser voor de trailer op z'n Instagram.

Het is al bekend dat de trailer vrijgegeven wordt met Star Wars: The Force Awakens, maar dat weerhoudt regisseur Bryan Singer er niet van zo nu en dan een teaserfoto te plaatsen van X-Men: Apocalypse. Op zijn Instagram plaatste hij ditmaal een foto van acteur James McAvoy als Professor X, die zo te zien in Cerebro zit. Hieronder het beeld.



De film dient als afsluiter van de First Class-trilogie. Er worden nieuwe mutanten geïntroduceerd, waaronder Apocalypse (Oscar Isaac), Jean Grey (Sophie Turner), Cyclops (Tye Sheridan) en Nightcrawler (Kodi Smith-McPhee). Daarnaast is er een uitgebreide scène voor Evan Peters’ Quicksilver. Voor de opnames daarvan waren maar liefst 22 dagen nodig.

Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

Vanaf 19 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair