Algemeen

Titellogo 'War for the Planet of the Apes' onthuld

En er volgt snel meer..!

door Bram de Groot om 18:13 in Algemeen
Na Rise of the Planet of the Apes (2011) en Dawn of the Planet of the Apes (2014) verschijnt in de zomer van 2017 het derde deel in de succesvolle Planet of the Apes-rebootreeks. Dit keer is de titel War for the Planet of the Apes en de film wordt opnieuw geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield). Hij heeft hij het titellogo onthuld en er verschijnt spoedig meer.

Regisseur plaatste het logo op zijn Twitter account en gaf daarbij aan dat de fans moeten inschakelen op de uitzending van de nieuwste aflevering van de serie The Walking Dead, vandaag op AMC in de States. Tijdens de aflevering volgt een speciale onthulling. Wat dit is, is tot op heden nog een geheim.


Met rollen voor onder meer Woody Harrelson, Judy Greer, Karin Konoval, Andy Serkis en Gabriel Chavarria verschijnt War juli 2017 in de bioscoop.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafiki

Avatar

Elke film die een scene bevat met een chimpanzee met een machinegeweer die op een paard door een vuurzee springt, en mij desondanks kan overtuigen als een serieuze, grimmige en zeer geslaagde film is er een om te bewonderen.

Ik kijk daarom zeer uit naar het vervolg.

StarWars2015

Avatar

Is het wellicht een idee dat jullie wat vaker in het off-topic bericht kijken? Dit nieuws is al bijna 2 dagen geleden daar gepost, staat genoeg interessant nieuws in de off-topics.

Headzz76

Avatar

Sjjeeezzuss, duurt nog tot juli. Niet volgende jaar, maar nog een jaar langer. beginnen ze me nu al gek te maken.....

dusk

Avatar

Ik kan niet wachten!:D

M0vieFreak

Avatar

Nice! Ik kijk ernaar uit. :Y

nieuwslaatste nieuws

meest populair