Zoe Saldana geeft blik op voorbereidingen 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Zoe Saldana geeft blik op voorbereidingen 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

De actrice keert terug als Thanos' geadopteerde dochter Gamora.

Volgend jaar kunnen de Marvel-fans zich met Captain America: Civil War en Doctor Strange opmaken voor twee nieuwe delen in het Marvel Cinematic Universe. Het jaar daarop verschijnen er maar liefst drie, te beginnen met Guardians Of The Galaxy Vol.2. Actrice Zoe Saldana liet via Twitter zien dat ze al volop bezig is met de voorbereiding op de productiefase die begin 2016 start.

Op de foto zien we een blik achter de schermen terwijl ze een gezichtsafdruk laat maken. Deze worden vermoedelijk gebruikt door de make-up afdeling om de prothetische delen te maken, voor haar personage Gamora.


Naast Saldana zien we ook Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Vin Diesel (Groot), Benicio Del Toro (The Collector), Michael Rooker (Yondu Udonta), Karen Gillan (Nebula), Sean Gunn (Kraglin) en Pom Klementieff (Mantis). De opnames voor de superheldenactiekomedie van regisseur vinden plaats in Atlanta in Georgia.

In 2017 verschijnen naast James Gunns opvolger van Guardians of the Galaxy (april) ook de Marvel Studios-titels Spider-Man (juli) en Thor: Ragnarok (november). De eerste wordt samen met Sony Pictures gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair