Anne Hathaway in verwachting van eerste kind

Anne Hathaway in verwachting van eerste kind

Ze zou al tussen de vier en zes maanden zwanger zijn.

Al enkele jaren roept ze een geweldige moeder te willen worden, nu lijkt Anne Hathaway's wens dichterbij. Diverse mediawebsites hebben bevestigd dat de 33-jarige actrice zwanger is van haar eerste kind. De vader is haar man, acteur/producent Adam Shulman. Een ingewijde onthulde aan Entertainment Online: "Anne zit in haar tweede trimester en ze voelt zich geweldig!"

Roddels deden al eerder de ronde tijdens de première van The Intern. Op de onderstaande foto, welke van de week geschoten is in Beverly Hills, zien we dat het nieuws authentiek is. Twee jaar geleden kwam hetzelfde nieuwtje vervalst naar buiten, wat Hathaway moest ontkrachten. "Ik hoop dat ik me binnenkort bij de rangorde van moeders kan toevoegen. Ik moet wel rekening houden met de paparazzi, want ik wil graag een baby. Ik en mijn man vragen ons af: 'Waar gaan we leven?'"

Hathaway en Shulman zijn sinds 2008 bij elkaar. Ze raakten verloofd in 2011 en maakten hun huwelijk eind 2012 een feit. Tegen Vogue gaf de Interstellar-actrice ook weg dat ze niet kon wachten op het moederschap. "Ik anticipeer dat ik behoorlijk fel van mijn kinderen zal houden. Ik denk er continue aan, hoewel het een beetje dwaas is om daar aan te denken, want het soort moeder dat ik zal worden hangt van de kinderen af die ik zal krijgen. Ik kan niet wachten om ze te ontmoeten."



NieuwsFilm

meest populair